Blogimaailman videoblogi ja youtube videoiden lisääminen

Blogiin on nyt mahdollista lisätä youtubesta video. Tämä mahdollistaa videoblogin sekä omien videoiden lisäämisen blogipostiin.

Ensimmäiseksi sinun on mentävä youtubeen ja avattava video näkyville. Seuraavaksi sinun tulee ottaa nuolella osoitettu linkin loppuosa eli ID talteen juuri niin kuin se on kirjoitettu linkkipalkissa.

Esimerkkitapauksessa youtube linkki on : https://www.youtube.com/watch?v=8qIo2E_M46E

Ja otamme siitä talteen kohdan: 8qIo2E_M46E

blogimaailma videoblogi, youtube video haku

02-youtube

Seuraavaksi voit siirtyä tulevaan blogimaailman blogiartikkeliisi.

Video asetetaan blogiartikkelin editoriin pikakoodilla [ youtube id=] jonka jälkeen asetetaan ID eli linkin osa otettiin talteen aiemmin youtubesta.

Ns. lyhytkoodin tulee olla samassa muodossa, kuten kuvassa näkyy alimmaisena punaisen palkin sisällä, tietenkin id on eri joka videolla.

Tämän jälkeen video näkyy blogissasi, kun olet julkaissut artikkelin. Voit myös halutessasi liittää youtubevideon youtuben omalla menetelmällä halutessasi.

HUOM! Koska palveluilla kuten Youtube on välillä tapana muuttaa organisaationsa toimintatapoja, saattaa tämä myös tulevaisuudessa vaikuttaa blogimaailmaan Youtubesta lisättyjen videoiden toimivuuteen. Tästä syystä emme voi taata videoiden täyttä toimivuutta tulevaisuudessa blogimaailman palvelussamme, joten otathan huomioon tämän lisätessäsi videoita youtubesta Blogimaailmaan.

Voit testata palvelun toimivuuden tältä sivulta.