Ilmaisen blogin luonti tai käyttäjätunnuken luonti

Kun haluat luoda itsellesi ilmaisen blogin voit tehdä sen täältä.

Kun siirryt rekisteröinti sivulle, tulee sinulle esiin seuraavanlainen näkymä.

KÄYTTÄJÄTILIN LUONTI

Ilmaisen blogin luonti blogimaailma kuva 1

01. Ensiksi sinun tulee miettiä itsellesi käyttäjätunnus ja kirjoittaa se lomakekenttään, käyttäjätunnuksen tulee olla minimissään 4 merkkiä pitkä ja se saa sisältää ainoastaan kirjaimia ja numeroita.

02. Sähköpostikenttään tulee sinun laittaa käytössäsi oleva toimiva sähköpostiosoite, jonne rekisteröitymisen päätyttyä saat generoidun salasanan. Mikäli jostain syystä tuo sähköposti ei jostain syystä saavu perille, tulee sinun olla yhteydessä ota yhteyttä lomakkeellamme.

03. Kohdassa kolme voit valita haluatko että luomme sinulle pelkän käyttäjätunnuksen ”Vain käyttäjätunnus, kiitos.” vai haluatko käyttäjätunnuksen lisäksi myös ilmaisen blogin ”Anna minulle sivusto!” -kohdasta. Pelkällä käyttäjätunnuksella pääset kommentoimaan muiden blogeja.

04. Paina seuraava, jolloin siirryt, joko blogin luonnin tietoihin tai mikäli laitoit, että haluat vain käyttäjätunnuksen, saat seuraavaksi sähköpostia.

ILMAISEN BLOGIN LUONTI

Ilmainen blogi, blogimaailma

01. Sivuston verkkotunnus kohtaan, tulee sinun laittaa haluamasi verkkotunnus, eli osoite mitä kautta blogiisi pääsee. Esimerkiksi mikäli haluat osoitteen matinblogi.blogimaailma.fi, tulee sinun kirjoittaa tekstikenttään ”matinblogi”, jälkiliite .blogimaailma.fi tulee automaattisesti.

02. Sivuston otsikko voit vapaavalintaisesti asettaa blogisi pääotsikon, esimerkiksi ”Matin makublogi”.

03.  Sivuston kieli kohdassa voit valita onko kirjoituskielesi pääasiallisesti Suomi vai Englanti.

04. Salli hakukoneet kohdassa voit valita päästätkö automaattiset hakukoneet kuten Googlen kurkkaamaan sivusi sisällön ja tämän myötä löytämään sisältösi myös Googlen sivustohausta.

05. Painamalla ”Rekisteröidy” hyväksyt myös sivustomme ehdot ja tämän jälkeen rekisteröityminen on valmis ja tulet saamaan kirjautumistunnuksesi sähköpostilla. Mikäli sähköposti ei saavu perille, voit ottaa yhteyttä lomakkeellamme.